Работно време: 10:00 - 20:00 ч.

От брега на морето до „Националния природонаучен музей“ и „България мол“

  • септември 25, 2013

Едно любопитно око надничаше под камък – окото на малко октоподче. Любопитно му беше какви са тези особняци с фотоапаратите. И докато се чудеше, те го снимаха.

Една от фотографите се върна от почивката си на морето по-рано. „Био игри“ имаха ден на отворените врати в „НПМ“ на 22 септември и представяне на „Expo4kids“ между 19 и 21 септември. Присъствието й беше наложително. Не съжаляваше.

Денят на отворените врати се състоя в „Националния природонаучен музей“. Броят на децата, които експериментираха с цветовете в природата, беше повече от тридесет. Дойдоха както стари приятели така и нови такива, които имаха възможността да се запознаят с „Био игри“. Посети ги и едно момченце- голям фен на „Био игри“! Той посещава всяко събитие, игра и участие. Затова получи две безплатни посещения при тях и искрените им комплименти за голямото му любопитство и интерес към природата! КОМПЛИМЕНТИ!

Събитието „Expo4kids“ се състоя в „България мол“. Всичко беше добре организирано,чисто и много приятно като обстановка. Не липсваха и детски бисери!

-Сега ако имаше и фосфорна киселина!-момчето беше сигурно, че ще докара кокаколата не само на цвят!

Организаторите твърдяха че не са срещали „по- удохотворени и по- благи хора“ от изложителите. Така беше! „Био игри“ намериха нови партньори и полезни запознанства.

Колкото до октоподчето, вижте снимката му горе! Тя ще стане част от снимките, които използваме по време на заниманията за деца. Започваме на 29 септември в „НПМ“.Темата е „Какво е клетка и ДНК?“.

Всички права запазени. Моля не възпроизвеждайте под никаква форма без изричното писмено съгласие на Био игри (info@bio-game.org).

Подобни публикации

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *