Работно време: 10:00 - 20:00 ч.
Blagotvoritelen_bazar_na_Bio_igri_2024

Благотворителен базар на Био игри

  • май 25, 2024

Благотворителен базар на Био игри подкрепи каузи на организация Зелени Балкани

И дойде отново онова време от годината, когато събираме средства за благотворителни цели и природозащита! Този момент е най- вълнуващият за нас от Био игри! За децата – също.

Масички са разпънати на партера в училище, а върху тях са наредени шарени магнити за хладилник от глина, цветни книгораздели и весели книжки. Децата от 3-ти клас идват всяко междучасие и с нетърпение проверяват дали има още желаещи купувачи. Минавам и разглеждам. Децата веднага ме питат с очакване в погледа. В училище са предварително уведомени, както учители, така и родители, че на 13-ти и 16-ти май ще организираме благотворителен базар. Много хора идват и си купуват от децата. А децата, о децата….те се радват, че могат да помогнат на животните, които така обичат.

Всяка година децата от извънкласната дейност на Био игри научават повече за природата и се вдъхновяват. Децата влагат творческите си сили и майсторят различни предмети, които знаят че ще продават на ежегодния ни базар с цел средствата да бъдат дарени за природозащитна кауза. Децата избират и конкретната кауза. Тази година каузите са две: защита на дивите животни и защита на китоподобните в България. Организацията, която защитава тези каузи и при която ще отидат средствата, е Зелени Балкани.

Ние от Био игри вярваме, че по този начин помагаме на безгласното мнозинство на нашата планета – животните.

Автор: Камелия Митева

Подобни публикации

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *