Работно време: 10:00 - 20:00 ч.

„Био игри“ на откриването на „Биомимикрия Великобритания“

  • ноември 12, 2014

Mежду 7 и 17 ноември тази година екипът на „Био игри“ взе участие в официалното откриване на „Биомимикрия Великобритания“.

Откриването се състоя на 08.11.2014 г. като част от научния фестивал в Дънди, Великобритания. Освен участие в дискусия и две презентации, „Био игри“ представят два от семинарите си за възрастни, насочени към възприятието на природата през сетивата и разработени в партньорство в Психологически център „Аз и ние“.

По време на панела-дискусия на 08.11.2014 г. „Био игри“ запознаха пубиката на фестивала с това как използват биомимикрия, за да стигнат до клиентите си/обществото.

На 09.11.14 „Био игри“ представиха интерактивна презентация „Биомимикрия и усещането за място“, както и една от сесиите си за възрастни. Нейната цел беше да представи човешките сетива и интересни факти за ядливите растения през ролеви игри и директен опит. Участниците се забавляваха и споделяха наблюдения в група. Отзивите след сесията бяха повече от красноречиви! Ето и някои от тях.

 „Цялото събитие беше страхотно! Благодаря!“ 🙂

„Най-хубавото беше практическия уъркшоп.“

„ Най-хубавото е че бяха представени много различни гледни точки, както и нов метод за правене на нещата.“

На 16.11.2014 предстой втора презентация, която ще е посветена на „Какво са „Био игри“?“. Ще закрием фестивала с втора сесия посветена на вдъхновението от природата през директен опит.

Подобни публикации

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *