Работно време: 10:00 - 20:00 ч.

Лято с „Био игри“ сред природата

  • юни 21, 2019

През лято 2019 каним всички откриватели на различно приключение с активни ателиета по природни науки, спортни игри и експедиции!

Мястото на провеждане е село Герман, зала „АРТденца“. Водещите и децата ще използват оборудваното помещение на залата и обезопасената градина около нея. Ще правят преходи и експедиции по екопътеки в Лозенската планина и до язовир Панчарево по предварително подготвени маршрути.

По време на програмата децата ще изследват природата в планината. И не само! Ще свържат местната природа с теми за животните и растенията от целия свят, палеонтологията и човешкото тяло.

Програмата развива практическите умения на децата, логическото и творческото мислене, способността за работа в екип, взимането на самостоятелни решения, умението за комуникация и провокира желанието за откриване.

През 50% от времето децата ще учат през преживяване. Движението, игрите и свободното време ще са останалите 50% от програмата.

Био игри вдъхновяват любов и уважение към природата, човешкото тяло, изкуството и представят научни факти на достъпен език през игрови методи. В Био игри ценим уважението, желанието да работим заедно и неспирното любопитство към света около нас. Ще се радваме да сме заедно споделяйки ги.

За кой е поканата?: деца от 7 до 12 години. Максималният брой на участниците е 16.

Къде ще се проведе?: с. Герман, зала „АРТденца“ (адрес: Герман- 1186, ул. Георги Петров – Даскала 7, карта)/Тръгване и връщане на децата от/на стадион „Васил Левски“.

Кога ще се проведе?: от 03 юни до 23 август от 8:30ч. до 17:30ч.

Цените не включват кетъринг. Родителите осигуряват храна за децата сами.

Необходимо е децата да носят: шапка за слънце, крем/спрей против слънце и насекоми, връхна дреха, непромокаеми обувки и дъждобран

Дневна програма:
8:30 – тръгване от стадион „Васил Левски“ с организиран транспорт
9:00 – пристигане в с. Герман, зала „АРТденца“
9:00 – 11:00 – ателие по природни науки с „Био игри“
11:00 – 12:00 – свободни игри (спортни, експедиции и др.) / преход с предварително подготвен маршрут
12:00 – 13:00 – обяд
13:00 – 15:00 – ателие по природни науки с „Био игри“
15:00 – 17:00 – свободни игри (спортни, експедиции и др.) / преход с предварително подготвен маршрут
17:00 – тръгване от с. Герман, зала „АРТденца“
17:30 – взимане на децата от стадион „Васил Левски“

!!!ВАЖНО!!!

Заповядайте на 24 и 25 май от 11 до 16ч. в зала „АРТденца“. Ще се запознаем, ще можете да видите пространството и двора, както и да капарирате престоя на детето си при нас! Адресът е с. Герман- 1186, ул. Георги Петров – Даскала 7, карта. Очакваме ви!

Екип „Био игри“:

Трифон Сотиров ще е наш водещ. Той е учител по биология и английски с диплома от Софийския университет „Климент Охридски“. В свободното си време свири на китара и участва в маратони.
Маргарита Петрова ще е наш водещ. Тя e кукловод и актриса със степен от Нов Български Университет. Обича да работи с глина.
Камелия Митева ще е наш координатор и водещ. Камелия е магистър по биология и бизнес администрация (Университета в Кьолн и Американски университет в България). В свободното си време обича да пише истории.

Цени: 

Ранно записване с 10 % отстъпка: 171лв. за една седмица

  • за м. юни до 20 май 2019
  • за м. юли до 20 юни 2019
  • за м. август и м. септември до 20 юли 2019

Редовна такса:
38лв. за един цял ден/ 19лв. за половин ден
190лв. за една седмица
360лв. за две седмици
допълнителни 5% отстъпка за всяко второ дете в семейството

Условия за записване:

За да гарантирате мястото си в групата, е необходимо да попълните формуляра ТУК и да заплатите 50% от избрания период по банков път (даните ще получите по е-майл след регистрация и попълване на договор) или на място при Био игри.

Тел. за връзка:  0882 523281, е-майл: info@bio-game.org ( работно време между 10-20ч.)

Всички права запазени. Моля не възпроизвеждайте под никаква форма без изричното писмено съгласие на Био игри. Срещу нарушителите ще бъдат предприети мерки.

Подобни публикации

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *