Био игри

Игри вдъхновени от природата

Споделено от клиенти

––––––––––––––––––––––––––––––––

Здравейте, скъпи „Био игри“!
От известно време се каня да споделя с Вас нещо, което ме кара да се усмихвам и радвам!
За първи път преди няколко години разбрахме с дъщеря ми случайно за летен лагер, организиран от „Био игри“, който тя посети! От тогава й станахте любими и много специални, и използваме всяка възможност да участва в ателиетата! Под формата на игра и интересни разговори се усвояват много и различни знания за природата, животните и човека, които остават запаметени в детския ум. Камелия е един от големите авторитети за Дени! Увлекателните факти и истории, които разказва, се попиват с широко отворени очи.
Играем с Дени на играта за знания „Вярно или невярно“. Оказва се, че доста често ме побеждава и знае отговорите на въпроси от различни теми, които ме изумяват. На въпроса „Откъде знаеш това?“, отговорът е „От Ками!“.
От известно време без да я питам, когато ме победи, Дени казва с усмивка „Ками!!“.
Благодарим Ви, „Био игри“!!! Уникални сте!!!!! Обичаме ви!!!!! – Анна, майка на Дени/ 08.04.2021

––––––––––––––––––––––––––––––––

Здравейте, Био игри,
Самуил се е забавлявал много с днешното онлайн ателие, за което благодарим много! Утре също ще е на линия 10мин. преди указания час. Сега остава да видим ДНК на банан! ???? Анелия, майка на Сами/ 05.04.2021

Благодарим отново за чудесното онлайн ателие. Сами е очарован и прави планове за отглеждане на гекон у дома, което ние подкрепяме. ???? – Анелия, майка на Сами/ 06.04.2021

––––––––––––––––––––––––––––––––

Благодаря за празника, който ни сътворихте! Руми е много доволна! Като се чух с другите родители ми предадоха, че децата много са се забавлявали! Поздрави от нас! – Петя, майка на Руми/ 07.02.2021

––––––––––––––––––––––––––––––––

Благодаря за интересното занимание!
Поздрави, Десислава – Десислава, родител на Иван/ 24.07.2020

И ние благодарим за участието в „Еноти, червени панди и техните роднини“ онлайн!

––––––––––––––––––––––––––––––––

– Госпожо, имам още три въпроса! – добавяше Алекс след всяко обяснение за игуаните.
– Госпожо, извинявайте! Ама ми е много интересно!

Спомняме си тези реплики и на лицето ни се появява… усмивка. Страхотно е, че можем да сме заедно онлайн дори и в тези времена! – Aлекс, 3 клас/ 16.04.2020

––––––––––––––––––––––––––––––––

Искам да кажа че сме с най-добри чувства и спомени от Био игри в Природонаучния музей. Детето ми ви помни и обича. Мумифицираната ябълка редовно я разглеждаме с интерес. Успех и се надявам да се срещнем отново. – Мария Велчева, наш верен клиент и след като се преместихме от Природонаучния музей

––––––––––––––––––––––––––––––––

– Науката винаги ще оцелее!- коментар на наш бъдещ клиент в разговор след влизане в сила на извънредното положение.
Благодарим, че сте с нас!

––––––––––––––––––––––––––––––––

Чудесно преживяване! Отидох с едно 8 годишно дете, а се върнах с млад детектив у дома! – Елена, родител на Калоян/ 18.01.2020г.

––––––––––––––––––––––––––––––––
Борис ми разказа и за котките малко – тези, които помнеше. Родителите на другите деца писаха, че децата са разказали, че е било много хубаво! – Теди, родител на Борис/ 20.12.2019
 
––––––––––––––––––––––––––––––––
 
Рожденият ден е бил много хубав. Рожденичката е много доволна. Мерси! Желая много успехи! – Полина, родител на Габи / 18.09.2019г.
 
––––––––––––––––––––––––––––––––
Още веднъж искам да ви благодаря за прекрасната организация и за хубавия празник, който се случи на 17.03.19г.!
И деца, и родители са/сме изключително доволни! :)

Благодарности и успех! – Яна/ родител на Ния/ 17.03.2019г.

––––––––––––––––––––––––––––––––

Благодаря за снимките, но преди всичко за хубавото парти! Децата бяха очаровани и всички казаха, че много са се забавлявали! Хареса ни, че цялото пространство е обособено само за деца – така те разполагат изцяло и с времето и с мястото, и могат да се насладят на празника пълноценно. Кетърингът беше на ниво, доста разнообразен и добре приготвен, тортите също се усладиха на всички. Програмата, която бяхте подготвили за нашето събитие беше съвсем нова за нас, съчетаваше образователното, творческото и забавното и накрая всяко дете си тръгна със спомен – това, което само е изработило.

Благодаря за професионалното отношение, както винаги! Продължавайте в същия дух да се развивате все напред и нагоре!

Поздрави и до нови срещи! – Теодора/ родител на Биляна и Деяна/ 09.03.2019

––––––––––––––––––––––––––––––––

Благодаря Ви за чудесното и полезно преживяване, което осигурихте за учениците и от нашето училище (ЧСУ „Артис“).
Така създадената и организирана програма даде възможност на децата да се свържат и кооперират по естествен път.
С удоволствие ще посетим и другите ви програми. – учител от ЧСУ „Артис“/ 07.03.2019

––––––––––––––––––––––––––––––––

Детето беше очаровано, щастливо и много доволно! Дори ми каза веднъж на място в ресторанта и след това още веднъж вкъщи, че догодина иска пак същия рожден ден! :) И това, ако не е показателно! :) Получих обратна връзка и от другите родители, че и техните дечица много са харесали всичко и са били впечатлени. – Полина/ родител на дете празнувало рожден ден с Био игри/ 24.02.2019

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Исках да благодаря на целия екип за страхотното организиране, провеждане и преживяване на рождения ден на Ники :) Бих желала да получавам бюлетини, ако имате такава практика.
Много благодаря! Успехи за напред :) – Деница / родител на Ники/ 02.02.2019г.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

На 20.01.2019 г., екипът на „Био игри“ направи един различен, забавен и много интересен рожден ден на дъщеря ми! Чакахме с нетърпение този ден още от лятото, когато тя участва в летния лагер на „Био игри“ и беше много впечатлена!

Специални и сърдечни благодарности от нас за екипа – Камелия, Трифон и Рени за прекрасните преживявания!  – Ана / родител на Дени / 20.01.2019г.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

От името на ЧОУ „Томас Едисън“ и ЧДГ „101 Защо“ познаваме Камелия Митева от няколко години. Посещаваме Национален природонаучен музей с най-голямо удоволствие oт началото на съществуването на Био игри. Благодарение на тях децата заобичаха науката, която Камелия и екипът й успяха да сведат до детската опитност и познание. Благодарение на игровизирания процес, който предлагат от Био игри, музеят стана магнетично място за малки и големи.
Най-важното и значимото в идеята на Био игри е дългосрочното влияние на техните занимания върху образованието и любопитството на децата.

Камелия развива дейността си професионално и поставя музея на високо конкурентно ниво като рейтинг на привлекателните места за посещение на деца, родители и гражданска общност на територията на гр. София. – Даниела Найденова / директор на ЧОУ „Томас Едисън“ и ЧДГ „101 Защо“

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Петра посещава заниманията с Био Игри в Природонаучния музей от 4 годишна. Миналата седмица тя стана на 8 години, като празнува за втора година рождения си ден с Био игри. Така, ние вече 4 години при всяка възможност срещаме Петра с Био игрите в музея.

Петра е много любознателно дете и в заниманията с Камелия и Трифон тя намира теми и отговори, които ние като родители не можем да разкажем и тя не може да прочете в букварите или да гледа на YouTube. Камелия може да отговори на Петра защо днес всички представят динозаврите в зелен цвят и от къде можем да сме сигурни, че тези древни създания са били наистина зелени.

Всяко занимание дава нови знания и подклажда интереса на детето към природата. Много е важен и личният пример на организаторите – млади и талантливи, щастливи от професията си ‘учен биолог’.

Това ни мнение е споделено и от другите родители в класа на Петра (включително учителката). – Красимира и Тони/ родители на Петра- 8г./ 28.08.2018г.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Благодарим на целия екип на „Био игри“ за прекрасния лагер в къща-музей „Панчо Владигеров“. Дъщеря ми научи много за две седмици за човешкото тяло, природата, музиката… Всичко се представя пред децата на разбираем и достъпен език чрез игри, преживяване, творчество. Темите са много разнообразни и децата учат, като се забавляват! Вече имаме и огромна кутия, пълна с ръчно изработени предмети от „Био игри“! Организацията и екипът са чудесни! Препоръчвам!!! – Ана / родител на Дени / 09.08.2018г.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Днес направихте прекрасен, весел и занимателен рожден ден за Наталия. Чудесна организация. Двете симпатични дами, които се погрижиха за всичко, не допуснаха и минутка, в която децата да скучаят. Благодаря. – Биляна / родител на Наталия / 10.03.2018г.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Място за невероятно интересни и разнообразни преживявания за децата. Всеки път научават нещо ново и различно. Благодаря Ви. – Aнтоанета / родител на дете- посетител на ателиетата на Био игри / 11.12.2017г.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Excellent organization! Kids had a lot of fun and were excited! Thumbs up to „Bio-games“ for this wonderful initiative to help parents and education system develop kids in a game-like manner, keep them open minded, creative and wandering about nature and science. – Elitsa/ owner of an SME/ 16.10.2017

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Страхотно преживяване, както на 15 октомври 2017, така и на 8 октомври 2017. Дъщеря ми е на седмото небе – винаги има нещо изработено от нея в тон с темата за деня, винаги има количество научена нова информация и винаги има какво да ми разкаже за прекрасните игри из музея. Изключително съм доволна от тези събития. – Петя/ родител на дете- посетител на ателиетата на Био игри/ 16.10.2017

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

-Ах, защо рождения ден е само веднъж в годината! А всяко хлапе си мечтае за най-страхотния празник. – въздиша крокодила Гена.
– И така, къде да бъде?
– Рожден ден в музея?

Звучи необичайно, но не и за моя син на 8 години. Познава Био игри от техните седмични научни ателиета. Обича ученето и игрите на най-разнообразни теми като произход на живота, пчели, дракони, риби, октоподи, насекоми и не на последно място има доверие към водещите. И се отнася с огромно уважение към науката и учените: „Моята приятелка ученката каза ….“ отнася всякакви мои аргументи в споровете.
И така заедно с рожденика лесно и бързо се спряхме на ателието „Престъпление в музея“.
Някои от децата влизаха в природонаучния музей за първи път, за други беше любимо място, но всички се впуснаха в приключението с подскоци и желание.

В края на празника заварихме развълнувана тълпа от хлапета, открили всички улики и отпечатъци и разкрили престъпниците, откраднали диамантите и скъпоценните камъни от музея.
Определено един по-различен рожден ден с любов към природата и щипка любознателност към голямата наука.
Благодарим на Ками и страхотния екип от биолози за преживяването!

(далеч от mall & mole културата) – Дарина/ Родител на дете празувало РД с нас/ 2016г.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Благодарим най-сърдечно на екипа на Био игри за перфектната организация на рожденния ден на сина ни (9г.) Децата едновременно се забавляваха и учиха с „Приключения в музея“. Изказвам благодарност специано на Камелия, която се съобрази с нелеките искания на родителите и успя да направи един весел рожден ден! – Албена / Родител на дете празувало РД с нас/ 2016г.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Благодарим за страхотното парти на София вчера! Всички деца бяха много доволни! Хубав ден от нас!- Родител на дете празувало РД с нас/ 2016г.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Благодаря ви отново за прекрасните часове в музея и игрите за откриване на ДНК и запознаване с клетките. Децата са очаровани от първия урок по биология. –  Е. Каменова /учител/ 2015г.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Детето ми е изключително впечатлено и вдъхновено след всяко занимание!  Това, заедно с начина, по който се подхожда към всяка от темите, ни прави абсолютни фенове на “Био игри”! – Десислава /родител на участник в Био игри/2013г.

 ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Детето научава за света около него неусетно, без усилие и с много любопитство и ходи с голямо удоволствие :) – Гергана /родител на участник в Био игри/2013г.

 ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

БИО ИГРИ – чудесни занимания! Какво ли представляват, че децата ни са така обсебени от идеята да посещават уроците на Камелия редовно. Това не е просто биология. Това са всички науки накуп, представени по начин подходящ за децата, които сега започват да откриват биологията, химията, астрономията, физиката и какво ли още не. Всяко занимание е различно – има филми и истории, истински летящи фенери, децата правят макети от пластелин и малки разноцветни мъниста или сглобяват хартиени фигури, оцветявайки ги в чудни цветове!
А Камелия – една спокойна млада жена, с безкрайно търпение към децата и умение да провокира у тях интерес към различни теми по невероятен начин. Обикновено след занимания детето ни изпитва по разни въпроси – знаете ли какво е атом, за колко време се върти земята, какъв е този химичен елемент, как се движи въздуха, растенията с какво се хранят, има ли пингвини в Африка…. Имаме си засадено цвете, за което се грижим подобаващо – редовно го поливаме и му говорим, за да расте силно и красиво, а последната ни придобивка е модел на земното кълбо, което стои на почетно място над телевизора в хола….
Училището на Камелия изглежда толкова забавно, че често ми се иска и аз да остана по време на заниманията, но уви – това е само за деца! – Светлана /родител на участник в Био игри/ 2013г.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Всички права запазени. Моля не възпроизвеждайте под никаква форма без изричното писмено съгласие на Био игри (info@bio-game.org).

 

Вашият коментар