Био игри

Игри вдъхновени от природата

Онлайн рожден ден с Био игри

 

Био игри е запазената марка на забавни, тематични ателиета вдъхновени „от“ и „за“ природата. Опитни биолози и педагози представят сложните научни понятия по интересен начин на разбираем език, и успяват да потопят децата в незабравимо приключение с много експерименти и ролеви игри.

Образователните ателиета имат за цел да възпитават уважение и любов към природата. Те окуражават откривателя и изобретателя във всяко дете и развиват практическите умения и творческото мислене чрез игра и директен опит.

Рожденият ден се провежда онлайн. А това значи, че можете да се включите отвсякъде- от двора, от планината или дори от чужбина!

Как БИО игри могат да направят един рожден ден още по-незабравим?
Рожденият ден с Био игри онлайн се развива по вълнуващ сценарий и има екип, който се грижи за всичко – от разпращането на материалите преди събитието до изненадите за всички малки участници. Водещите подготвят рожденика и гостите за предстоящите занимания и ги напътсват при изпълнението им. Групата се отправя на интерактивно онлайн приключение и разкрива предварително подготвени загадки по сюжет. Децата влизат в ролята на детективи или изследователи, които решават заплетени предизвикателства! Всяко дете изработва предмет за спомен.
Цялото приключение се случва в рамките на 90 минути.

Рожден ден може да празнувате:
– от понеделник до петък: по всяко време, включително и през ваканциите
– в събота и неделя: от 11:00 дo 12:30 ч., от 13:30 до 15:00 ч., от 16:00 до 17:30 ч. и от 18:30 до 20:00 ч.

Академия за детективи“/ За деца между 7-14г. : Извършено е престъпление – някой е откраднал скъпа старинна скица от музея! Полицията е затруднена и кани младшите детективи на „Био игри“ да помогнат с разкриването на престъплението. Те ще свалят отпечатъци, ще анализират намерените улики, ще извлекат ДНК, ще разкодират тайно съобщение и ще разкрият престъпника. Всяко дете ще си изработи пръстов отпечатък за спомен.

Детективи в кухнята“/ За деца между 6-14г.: Каним те на необикновено научно-кулинарно пътешествение с пет ефектни експеримента! Къде има витамин Ц? Какво е въглехидрат? А мазнина? Какво е общото между любимите ти дъвка и шоколад? Децата ще направят пет експеримента, за да стигнат до отговорите сами. Очаква ги интерактивна лекция с научни факти представени през остроумни истории. Накрая всеки ще си направи домашна содена питка или палачинки.

„Щури мумии“/ За деца между 7-14г.: Древно египетско послание чака да бъде разшифровано. Египетсите животни божества са свързани с него. Но каква ли е връзката? Децата ще участват в интерактивна презентация, пълна с остроумни и забавни факти за египтяните и мумииите. Ще разберат повече за животните божества, мумифицирането и солта, за да разкодират тайното съобщение и разкрият загадката. Всяко дете ще си изработи мумифициран плод и/или мумия за спомен. Очаквайте представата ви за мумиите да се промени завинаги!

„Дискотека по животински“/ За деца между 5-14г.: Готов ли си за щуро забавление? Да! Ами, хайде тогава! Кои са най-добрите животни-танцьори? Какво е значението на танца им? Младши-изследователите ще разберат за най-умелите животни – танцьори от нашите опитни педагози и биолози. Ще научат интересни факти за тях чрез значението на танца на всяко животно и те самите ще танцуват. Накрая всяко дете ще си изработи животно-танцьор от естествени материали.
Очаква те интерактивна лекция, последвана от танци-манци и творческа дейност. Ще учим през движението и емоциите.

Още няколко важни подробности на вниманието на родителите:

  • Максималният брой деца, който можем да приемем, е 15.
  • Темите са подходящи за деца от 5 до 14 години.
  • Продължителността на рожден ден с Био игри е 90 минути.
  • Родителите ще получат материалите необходими за провеждането на съответната тема по куриер предварително.
  • Докато децата са с екипа на Био игри, родителите също могат да се включат в забавлението.
  • За подготовката на менюто е възможно да се погрижите сами вкъщи. Изискването ни е хапването да става след ателието.
  • За резервиране на дата и час се заплаща авансово 50% от цената по банков път.

Цени:
– рожден ден до 10 деца – 250 лв. (включва организация, водещи за 90 мин., електронни покани)
– необходими материали и доставка до офис на Еконт – 20 лв./ дете
– доплащане за брой над 10 деца – 20 лв. на дете
– 10% отстъпка за лоялни клиенти (посетили ателиетата ни повече от три пъти; и/или празнували рожден ден с нас)

КОНТАКТ: 0882 523 281 и info@bio-game.org

Всички права запазени. Моля не възпроизвеждайте под никаква форма без изричното писмено съгласие на Био игри. Срещу нарушителите ще бъдат предприети мерки.