Био игри

Игри вдъхновени от природата

Лятна програма „Наука, ексерименти и творчество“

Eто че е време за ново приключение! През лято 2021 ви каним да правим експерименти, да учим интересни факти за живия свят, както и да творим вдъхновени от него!

Мястото на провеждане е „ТехноМеджикЛенд“. Водещите и децата ще използват оборудвани помещения на „ТехноМеджикЛенд“. Ще правят експедиции и до близкия парк на „СофияТехПарк“.

И не само! Ще свържем креативността на музиката, създаването на истории и танците с интересни теми за животните, растенията и природозащитата.

Водещите ще представят научния материал по игрив и забавен начин. Децата ще учат през емоции и остроумни истории. Във всяко от заниманията те ще изработват тематични играчки, които ще останат като спомен и емоционална връзка с научния материал.

Децата ще влязат в ролята на изследователи и експериментатори. Ще се забавляват и учат за магията в природата.

Форматът на нашите занимания се състои от интерактивна дискусия и презентация, експеримент/симулация или ролева игра. На края на всяко занятие има творческа задача.

Програмата развива практическите умения на децата, логическото и творческото мислене, способността за работа в група, взимането на самостоятелни решения, умението за комуникация и провокира желанието за откриване.

Децата имат милиони въпроси за живия свят, на които възрастните нямат време или не знаят как да отговорят. Ние от „Био игри“ отговаряме на всичките въпроси, като създаваме невероятни и различни нови приключения за изследователи, любопитковци, съзерцатели, многознайковци и всякакви млади откриватели. Децата между пет и четиринайсет години се запознават и обикват природата и хората като част от нея чрез увлекателни интерактивни занимания по природни науки с помощта на екипа на „Био игри“ – дипломирани биолози, педагози и професионални актьори.

В „Био игри“ ценим важните неща. Научи повече за нашата мисия тук! Нашите преживявания под формата на ателиета окуражават децата да уважават и обичат природата и да търсят вдъхновение от нея. Вярваме че е важно да открием и подкрепим уникалното в децата. Този път, ще направим това онлайн.
Вижте повече за нас
на видеото долу! На нашия Yоutube канал можете на намерите допълнителна информация за нас.


Кога ще се състои лятната програма?

  • 12.07. – 16.07.2021г.
  • 19.07. – 23.07.2021г.
  • 26.07. – 30.07.2021г.

Заниманията ще се провеждат от 09:00ч. до 13:00ч.
Подходящи са за деца от
6 до 13 години.

Дневна програма:
9:00 – 9:30 – посрещане на децата
9:30 – 11:00 – ателие по природни науки с „Био игри“
11:00 – 11:10 – почивка
11:10 – 12:30 – ателие по изкуство с „Био игри“- музика, танци, създаване на истории или актьорско майсторство
12:30 – 13:00 – обяд и свободни игри
13:00 – 13:30 – взимане на децата

Програмата по седмици можете да откриете ТУК!

Децата трябва да носят: шапка за слънце, крем против слънце и насекоми, връхна дреха

Екип:
Маргарита Петрова е кукловод и актриса със степен от Нов Български Университет. Занимава се професионално с керамика и работа с глина.

Камелия Митева ще е наш координатор. Камелия е магистър по биология и бизнес администрация (Университета в Кьолн и Американски университет в България). В свободното си време обича да пише истории и да се наслаждава на вкусна храна.

Цени:
30лв. за един ден
120лв. за една седмица
228лв. за две седмици (5% отстъпка)
324лв. за три седмици (10% отстъпка)
допълнителни 5% отстъпка за всяко второ дете в семейството

Записване: Ако искате да гарантирате мястото си в групата, е необходимо да попълните формуляра ТУК и да заплатите 50% от избрания период по банков път (даните ще получите по е-майл след регистрация) или на място в „ТехноМеджикЛенд“.

Тел. за връзка: Камелия Митева: 0882 523281, е-майл: k.miteva@bio-game.org