Био игри

Игри вдъхновени от природата

Контакт

Мобилен телефон за връзка с „Био игри“: 0882 523281

Е-майл: info@bio-game.org

Социални мрежи:

Facebook

Youtube

Instagram

Twitter

Pinterest

9 Comments

 1. Здравейте,
  разгледах сайта и ви поздравявам за прекрасната инициатива.
  Никъде обаче не намерих цени, бихте ли ми казали колко струва едно посещение, няколко и дали са свързани, т.е. трябва ли да се идва редовно?
  Предварително благодаря и успешен ден,
  Надя Ванева

 2. Здравейте, заниманията, които предлагате са много интересни. Интересувам се от цените на едно занимание, има ли абонамент или отстъпки за няколко посещения.
  Поздрави и успешен ден,
  Елена

 3. Определено предизвикахте интересът ми! И аз се интересувам от цените и дали има отстъпка при посеш.щение на повече занимания?
  Предварително благодаря!

 4. Здравейте, много ме заинтригувахте с ателието.За постоянно ли е,какви са цените на посещение и за целия месец?Благодаря ви предварително: )

 5. Теодора,
  Изпратих ви е-майл! Да, ателиетата ни са всяка сряда и неделя и се провеждат на местата описани горе!
  Благодаря!

 6. Здравейте Дарина,
  Благодаря! Правим намаления за групи над десет деца; изпращам ви е-майл с повече информация. Заниманията ни са свързани по следващи теми, но това не се случва винаги, както можете да видите в програмата ни. Обикновено една тема е сама за себе си.

  Камелия

 7. Здравейте,

  Да, има. Можете да закупите карта за 4 посещения на цена 50лв.
  С нея се възползвате от 17% намаление от редовната цена на ателиетата в неделя. Валидността на картата е 2 месеца. Тя може да бъде закупена през цялата година.
  Поздрави,
  Камелия

 8. Здравейте, скъпи „Био игри“!
  От известно време се каня да споделя с Вас нещо, което ме кара да се усмихвам и радвам!
  За първи път преди няколко години разбрахме с дъщеря ми случайно за летен лагер, организиран от „Био игри“, който тя посети! От тогава й станахте любими и много специални, и използваме всяка възможност да участва в ателиетата! Под формата на игра и интересни разговори се усвояват много и различни знания за природата, животните и човека, които остават запаметени в детския ум. Камелия е един от големите авторитети за Дени! Увлекателните факти и истории, които разказва, се попиват с широко отворени очи.
  Играем с Дени на играта за знания „Вярно или невярно“. Оказва се, че доста често ме побеждава и знае отговорите на въпроси от различни теми, които ме изумяват. На въпроса „Откъде знаеш това?’, отговорът е „От Ками!“.
  От известно време без да я питам, когато ме победи, Дени казва с усмивка „Ками!!“.
  Благодарим Ви, „Био игри“!!! Уникални сте!!!!! Обичаме ви!!!!!

 9. Анна, здравейте!

  Пише Ви Камелия. В това смутно време, ме усмихнахте. Няма нещо по-ценно от това да разбереш, че онова, за което се бориш всеки ден и в което вярваш, има резултат. Думите не стигат да изразя какво значат думите ви!
  Накрахте ни да се усмихваме всички от екипа!

  Продължаваме да дерзаем! Благодаря!

Вашият коментар

Required fields are marked *.