Работно време: 10:00 - 20:00 ч.

2015- Поглед назад- напред- в средата

  • януари 2, 2016

В Германия на нова година хората си пожелават „Да се промъкне новата година!“- “Guten Rutsch!”. Има значение на „нека новата година дойде и много леко ни подкани в посока в която усилието да е минимално“. Оказва се че онези моменти, в които живота като дар ни отваря врати се оказват най-ползотворните и успешните! Поне така е в Био игри.

2015 ни донесе промени, усилена работа и пожънати успехи. Както в приказките всичко започва с една мечта. И ако тя е наистина това, което е за нас, се превръща в реалност чрез целенасочените усилия на нас и хората около нас. Затова през 2015 си скъсахме дупетата от работа. Та, кога не сме!

Партньорството ни с Националния природонаучен музей ни даде възможност да продължим провеждането на съботно-неделните ни занимания, за които екипът ни сътвори 30 нови теми, които не са правени в музей преди. Продължихме и с организирането на рождени дни и летни лагери в музеи в партньорство или без такива.
2015 беляза няколко дългоочаквани проекта, които донесоха много емоции:
1. Откриването на Музейко, на който Био игри сътрудничат от началото.
2. Партньорството ни с „Детска архитектурна работилница“ на летния лагер беляза средата на годината с положителна енергия.
3. Участието ни в тестването на мобилното приложение за изобретенията от природата, е друг подобен проект.

Най-ценното което донесе тази година е осъзнаването, че човек учи през целия си живот. Най-големите ни грешки се оказват най-важните ни уроци, ако сме готови да ги погледнем отстрани и да ги приемем. И тогава израстваме. А промяната…е, понякога има кой да я оцени! Номинацията на основателката ни- Камелия Митева- за „Жена на годината“ в категория „Общество“ свидетелства за това.
Хората, който подкрепят Био игри- от служителите до клиентите- са важен барометър! На тях- благодарим за труда и доверието!

И така стоейки много близо до прага на новото, „Да се промъкне новата година!“ и с нейното промъкване, колелото на живота да продължи да се върти. Страниците са отворени и чакат някой да сътвори история на тях.

Подобни публикации