Работно време: 10:00 - 20:00 ч.

Детски рожден ден в детски център OreHHerO

Detski rojden den s torta

Детайли

Рожден ден с Био игри в детски център OreHHerO

Рожденият ден с Био игри в Орехеро има сценарий и екип, който се грижи за всичко - от подготовката на мястото до изненадите за всички малки участници.

Водещите посрещат рожденика и гостите, обсъждат с какво ще се занимават децата, раздават им материали. Групата тръгва на приключение и разкрива предварително подготвени загадки по сюжет. Децата влизат в ролята на детективи или изследователи, които решават реални предизвикателства. След това групата участва в различни игри. Всяко дете изработва предмет за спомен и накрая има вкусна почерпка за всички.

Продължителността на приключението е около 1 час и 30 минути, като следва 30-минутна почерпка. Общата продължителност на рождения ден: 2 часа.

Рожден ден може да празнувате в Орехеро:

  • понеделник до петък (от 19:00 ч. до 21:00 ч.)
  • събота и неделя (от 11:00 ч. до 19:00 ч.)

Детски учебен и арт център OreHHerO се намира на ул. Оборище 22А, гр. София. За резервации и организиране на среща, се свържете с нас.

ТЕМИ НА РОЖДЕНИЯ ДЕН

Палеонтология: „Модерни динозаври“ - за деца между 5 и 12 г.
През последната си научна експедиция, професор Многознайко открива нов вид животно – хем динозавър, хем птица. Професорът прекарва седмици изучавайки го. Въпреки това не може да разбере какво е то! Тогава решава да помоли младши-палеонтолозите от Био игри за помощ. Те ще търсят останки от мистериозното животно из ОreHHerO и ще разкрият кое е то. Ще намерят отговори на въпросите: Имат ли динозаврите пера? Възможно ли е да има живи динозаври и днес? Накрая всяко дете ще изработи вкаменелост. 

Криминалистика: „Престъпление“ - за деца между 7 и 14 г.
В детския център е извършено престъпление – някой е откраднал картина изложена на временна изложба в OreHHerO. Единствените, които могат да разрешат случая за младшите детективи на Био игри. Те ще търсят улики по време на ескпедиция и ще снемат отпечатъци от тях, докато открият извършителя. В първата част децата ще търсят улики, а във втората ще снемат отпечатъци и ще разкрият престъпника. Всяко дете ще си изработи пръстов отпечатък, което ще остане за негов спомен. 

Ателиета с експерименти: „Яко ДНК!“ - за деца между 7 и 14 г.
ДНК ли? Но това е прекалено сложно! Можем да го видим с просто око ли? Децата ще участват в експедиция за намиране на клетки в ОreHHerO. Ще наблюдават клетки под окуляра на микроскоп, ще извлекат ДНК от плод по време на забавен експеримент и незабелязано ще трупат знания. Всяко дете ще си тръгне с модел на ДНК от бонбони и/или книжка.

Ателиета за животни: „Какво се крие на о. Мадагаскар?“ - за деца между 5 и 10 г.
Кои примати живеят на о. Мадагаскар? Защо са специални и колко вида са? Какви други животни има на острова? Децата ще влязат в ролята на изследователи, които ще търсят животните от о. Мадагаскар по време на експедиция и ще разкодират техните имена. След това ще научат интересни факти за тях през игри. Всяко дете ще си изработи значка-животно и маска.

Ателиета за животни: „Приключение в Египет“ - за деца между 7 и 14 г.
Според стара легенда в учебният център е скрито древно послание и съкровище от Египет. Единствената следа е, че те са свързани с животните обожествявани от египтяните. Призоваваме всички младши-изследователите на Био игри да разкрият загадката! За да направят това, децата ще участват в няколко мисии:
– ще участват в експедиция;
– ще открият приликите между животните и божествата;
– ще разкодират послания;
– ще участват в ролеви игри с цел да научат повече за животните почитани в Египет.
Всяко дете ще си изработи мумия за спомен.

Всички права запазени. Не използвайте и не възпроизвеждайте под никаква форма без изричното писмено съгласие на Био игри.

ВАЖНИ ПОДРОБНОСТИ ЗА РОДИТЕЛИТЕ

  • Максималният брой деца, който можем да приемем е 20 броя. Максималният брой родители също е 20 броя.
  • Темите са подходящи за деца от 5 до 14 години.
  • Продължителността на рожден ден с Био игри е 2 часа – 90 минути е продължителността на заниманията и 30 минути отделяме за почерпка. Има възможност за удължаване на времето.
  • Докато децата се забавляват с екипа на Био игри, родителите могат да се насладят на парти менюто за родители на шеф Елиас - с радост ще Ви изпратим повече информация.
  • Резервирането на дата става с капариране на дата и час с 50% авансово заплащане по банков път или на място след уговорена среща.

ЦЕНИ

  • Цена на рожден ден за група до 15 деца за 2 часа със зала за децата и родителите - 790 лв. 
  • Доплащане за едно дете за група над 15 деца – 15 лв./дете

 

Включва: зала за децата и родителите, организация, двама водещи, материали, електронни покани, украса (20 балона и надпис)

НЕ включва: кетъринг за деца и родители, торта


*Отстъпка от 5% за лоялни клиенти (посетили работилниците ни повече от три пъти; и/или празнували рожден ден с нас)

СНИМКИ ОТ РОЖДЕНИ ДНИ В ДЕТСКИ ЦЕНТЪР

СНИМКИ НА ПОМЕЩЕНИЯ ЗА РОЖДЕНИ ДНИ

Защо да изберете нашите рождени дни?

Вие, родителите намирате подробна информация за провеждането на рожден ден с нас

Отношението на екипа на Био игри е адекватно, мило, човечно, а обслужването - бързо

Рождените дни на Био игри се водят от аниматори и педагози с опит в работата с деца

Рождените дни на Био игри могат да се провеждат на 2 езика - български и английски език

Заниманията се сменят, за да привлекат вниманието и фокусират децата по време на цялото събитие

Децата ви участват в структурирана дейност, съобразена с възрастта и опита им

Децата ви си тръгват със спомен от рождения ден, който сами са си изработили

Ще получите албум със снимки, направени от нашия екип по време на събитието