Работно време: 10:00 - 20:00 ч.

„Био игри“ на „УзанаПолянаФест“ и „София диша“ 2013

  • август 17, 2013

Тази година беше интензивна, но и изпълнена с приятни емоции. Част от тях бяха всички фестивали, на които имахме възможност да участваме. Последните два бяха „УзанаПолянаФест“ и „София диша“. И на двете събития участвахме със заниманията си от „Цветовете в природата”- децата учиха какво е цвят, експериментираха с призми и смесваха цветове. Заниманията ни на „УзанаПолянаФест“ бяха придружени от презентацията „Интердисциплинарен метод на обучение в зеленото и научното образование за деца и възрастни“. Tемата на „УзанаПолянаФест“ беше „екологичната интелегентност“.

Като организация, която залага на екологичната интелегентност и се стреми да смимулира мисленето в тази насока по време на заниманията и обученията си, „Био игри“ бяха на мястото си!

Беше истинско удоволствие да сме част от фестивала „София диша-Екоморфози“! Играта ни посветена на замърсителите в градската среда беше изработена специално за случая. Очакваме с нетърпение есента, когато продължаваме със заниманията си за деца и обученията си за възрастни.

Всички права запазени. Моля не възпроизвеждайте под никаква форма без изричното писмено съгласие на Био игри (info@bio-game.org).

Подобни публикации

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *