Био игри

Игри вдъхновени от природата

28.10.18 (неделя)- Научно ателие „Нощни същества с „Био игри““

В Био игри създаваме интерактивни преживявания, вдъхновени „от“ и „за“ природата. Целта на игрите е да вдъхновяват любов и уважение към природата и да представят сложните научни понятия на разбираем език. Ученето в Био игри става чрез преживяване и професионални методи на обучение като:

  • симулации;
  • моделиране;
  • експерименти;
  • ролеви игри;
  • творчески дейности и др.

Наученото остава дълготрайно в съзнанието на децата. Любопитството им е провокирано. Вашите деца се потапят изцяло и участват активно в заниманията под ръководството на опитни биолози и педагози.

Темите на Био игри са над 120. Те предлагат богато разнообразие за деца от различни възрасти и интереси – от видове животни, човешкото тяло, опазването на околната среда, природни загадки и мистерии до исторически теми, които изследват връзката на хората с природата.

Темите могат се провеждат на български и английски език.

Къде?: Учебен корпус на Музейко (зала 5 или 6) , ул. Проф. Боян Каменов 3, карта

Кога?: 28 октомври (неделя) 2018

Капацитет: 15 деца

Продължителност: 1 час и 30 минути

Научно ателие „Нощни същества с „Био игри““

Любопитни ли сте да разберете кои са най-страшните нощни животни? А как се ориентират в мрака? Какво общо имат те с Хелоуин? Каним ви на приключение в Музейко, по време на което ще издирвате нощтни животни по оставените от тях следи, сами ще разгадаете как се ориентират те. Всяко дете ще изработи малко домашно приготвена слуз, като подготовка за Хелоуин. Това ателие насърчава способността за самостоятелна работа, уменията за решаване на задачи и проблеми, както и логическото мислене.

Подходящо за деца между 5- 7 години.

Ателиетата се провеждат от Био игри в Музейко.

Необходимо е записване на info@bio-game.org. При необходимост, информация можете да получите на 0882/ 523281. Ще могат да участват само предварително записани деца.

Цени:
13лв.- единично посещение;
48лв.- карта за 4 посещения.

Участниците използват 20% отстъпка от билета на Музейко, ако преценят, че искат да посетят и Музейко след нашето ателие.

Заплащането става на представител на Био игри във фоайето на Музейко при събиране на децата или предварително по банков път.

За връзка с нас: info@bio-game.org или 0882 523281