Био игри

Игри вдъхновени от природата

За нас

В Био игри създаваме интерактивни преживявания, вдъхновени „от“ и „за“ природата. Целта на игрите е да вдъхновяват любов и уважение към природата и да представят сложните научни понятия на разбираем език. Ученето в Био игри става чрез преживяване и професионални методи на обучение като:

  • симулации;
  • моделиране;
  • експерименти;
  • ролеви игри;
  • творчески дейности и др.

Наученото остава дълготрайно в съзнанието на децата. Любопитството им е провокирано. Вашите деца се потапят изцяло и участват активно в заниманията под ръководството на опитни биолози и педагози.

Темите на Био игри са над 120. Те предлагат богато разнообразие за деца от различни възрасти и интереси – от видове животни, човешкото тяло, опазването на околната среда, природни загадки и мистерии до исторически теми, които изследват връзката на хората с природата.

Темите могат се провеждат на български и английски език.

Кратка история:

Био игри прилагат за пръв път в България биомимикрия в образователните занимания за деца.

Биомимикрията е наука и техника за решаване на проблеми с приложения в дизайн, архитектура, образование, бизнес и др. Тя чертае пътя, който трябва да бъде извървян, за да бъде приложена идея от природата в ежедневието ни и учи децата на асоциативно и иновативно мислене.

Вижте нашата мисия!

Контакт: +359 882 523 281 и info@bio-game.org (всеки ден между 10-19ч.)

Всички права запазени. Моля не възпроизвеждайте под никаква форма без изричното писмено съгласие на Био игри (info@bio-game.org).

Вашият коментар