Био игри

Игри вдъхновени от природата

За нас

Децата имат милиони въпроси за живия свят, на които възрастните нямат време или не знаят как да отговорят. Oт „Био игри“ отговаряме на всичките въпроси, като създаваме невероятни и различни нови приключения за изследователи, любопитковци, съзерцатели, многознайковци и всякакви млади откриватели.

Децата между 5-14г. се запознават и обикват природата и хората като част от нея чрез увлекателни интерактивни занимания по природни науки с помощта на нашия екип – дипломирани биолози, педагози и професионални актьори.

За 7 години от съществуването на „Био игри“ над 9500 деца са участвали в интерактивните ни ателиета. Децата стават все повече, с ръст от 10% до 74% на година. Много деца стават наши постоянни гости.

Тематичните преживявания са структурирани в определена последователност от aктивности, съобразени с възрастта на децата. Те включват игри, творчески и логически задачки, работа в екип и следват дадена сюжетна линия, така че децата участват в истинска история. Темите на „Био игри“ са над 120 и засягат физика, химия, биология, палеонтология, човешкото тяло и астрономия.
Игрите са достатъчно лесни, за да не затрудняват децата, но и предизвикателни, за да привлекат трайния им интерес.

Преживяванията на са под формата на научно-образователни ателиета, научни партита, посещение за училищни групи и детски градини и целодневни програми. Научно-образователните ателиета се провеждат в Техномеджикленд, ул. Кракра 5 и в училища. Партитата на бул. „Цар Освободител“ 10 и ул. „Дойран“ 19. Целодневните програми се провеждат в село Герман.

Вижте нашата мисия!

Контакт: +359 882 523 281 и info@bio-game.org

Всички права запазени. Моля не възпроизвеждайте под никаква форма без изричното писмено съгласие на Био игри (info@bio-game.org).

Вашият коментар