Био игри

Вдъхновение от природата

Услуги


Да се докоснем до света около нас, вдъхновени от гения на природата!

„Био игри“ предлагат ателиета за деца и обучения за възрастни/тиймбилдинги. „Био игри“ провеждат рождени дни и образователни тържества, предлагат изработване на образователни програми, извършват консултантска дейност.

Детски ателиета
„Био игри“ предлагат ателиета по природни науки (биология, природознание, екология) за деца между 5-10 годишна възраст. Целта им е да вдъхновяват любов и уважение към природата и да предават сложни научни понятия на прост език. Те могат да се провеждат на български и английски език.

Вижте нашата мисия тук!

Повече за нашите методи има тук.

Обучения за възрастни, студенти и тинейджъри/тиймбилдинги
Обученията за възрастни, студенти и тинейджъри/ тиймбилдингите на „Био игри“ и Психологически център „Аз и Ние“ представят интересни факти за природата и науката.

Целта на обученията е да поддържат жива връзката на участниците с природата и да вдъхновят любов и уважение към нея. Участниците се обединяват около идеята, че природата не е само ресурс, а учител.

Форма на работа:  Тренинг група- учене чрез преживяване. Експерименти, ролеви игри, мозъчна атака, дискусия, симулации и др.

Можете да намерите повече подробности тук!

Рождени дни и тържества

Можете да намерите повече подробности тук!

Контакт: +359 882 523 281 и info@bio-game.org (всеки ден между 10-18ч.)

Всички права запазени. Моля не възпроизвеждайте под никаква форма без изричното писмено съгласие на Био игри (info@bio-game.org).

Вашият коментар