Био игри

Игри вдъхновени от природата

Услуги

 

Услуги на Био игри
Био игри предлагат ателиета за деца и обучения за възрастни/тиймбилдинги. Био игри провеждат рождени дни и образователни тържества, летни лагери и корпоративни събития.

Детски ателиета
Детето ви има милион въпроси, свързани с живия свят и обича игрите. Нашите ателиета по природни науки (биология, природознание, екология) са правилният избор! Заповядайте в неделя от 11:00ч.! Програмата ни излиза месец за месец. Нея можете да видите на този линк. Темите са подходящи за деца между 5-14 годишна възраст.

Рождени дни и тържества
Искате да отпразнувате различен рожден ден на детето си по даден реален сюжет? Искате децата да научават интересни факти за природата и да сa aнгажирани активно? Напълно възможно е с нас! За ваше удобство предлагаме три локации. Кликнете върху линка, за да научите повече:

София-Кракра    Център    Борово

Посещения за училищни групи и детски градини
Искате учениците ви да учат интересни факти за природата активно и да са на различно място? Ние сме насреща! Повече информация е на разположение тук!

Обучения за възрастни/тиймбилдинги
Желаете да разведрите работната обстановка и сплотите екипа по нестандартен начин? Ние знаем как. Повече информация можете да откриете тук!

Контакт: +359 882 523 281 и info@bio-game.org 

Всички права запазени. Моля не възпроизвеждайте под никаква форма без изричното писмено съгласие на „Био игри“.

Вашият коментар