Био игри

Игри вдъхновени от природата

Рожден ден с Био игри в Центъра

Био игри е запазената марка на тематични ателиета, образователни, забавни и вдъхновени „от“ и „за“ природата. Опитни биолози и педагози представят сложните научни понятия на разбираем език и успяват да потопят децата в незабравимо приключение с много експерименти и ролеви игри.

Ателиетата са образователни и имат за цел да възпитават уважение и любов към природата. Те окуражават откривателя и изобретателя във всяко дете и развиват практическите умения и творческото мислене чрез игра и директен опит.

Корсо се намира на бул. Цар Освободител 10, София, карта. Рождените дни се провеждат на етаж 1, който е отделен само за събитията на Био игри.

Как БИО игри и Корсо могат да направят един рожден ден още по-хубав?
Рожденият ден с Био игри в Корсо има сценарий и екип, който се грижи за всичко – от подготовката на мястото до изненадите за всички малки участници. Водещите посрещат рожденика и гостите, обсъждат с какво ще се занимават децата и се черпят. Групата тръгва на приключение в Национален природонаучен музей и разкрива предварително подготвени загадки по сюжет. Децата влизат в ролята на детективи или изследователи, които решават реални предизвикателства. Всяко дете изработва предмет за спомен и накрая има вкусна почерпка за всички.
Това се случва в рамките на 1 час и 40 минути. Следва духане на свещите. Общата продължителност на рождения ден: 2 часа.

Менюто се осигурява от Корсо и се заплаща отделно. Менюто на Корсо можете да видите тук. Тортата може да изберете от Торти DaVinci или да си донесете ваша.

Можете да празнувате рожден ден в събота и неделя:
от 12:00ч. до 14:00ч.
от 15:30ч. до 17:30ч.
от 18:30ч. до 20:30ч.

Теми 
Криминалистика: „Престъпление: Академия за детективи“/ За деца между 7-14г. 
В Корсо е извършено престъпление- някой е откраднал скъпа старинна скица от времената изложба на Национален природонаучен музей! Полицията е затруднена и кани младшите детективи на Био игри да помогнат с разкриването на престъплението. Детективите ще търсят „улики“ по време на експедиция. Във втората, ще снемат отпечатъци, ще анализират улики по време на експеримент и ще разкрият престъпника. Всяко дете ще си изработи пръстов отпечатък за спомен.

Ателие „Животни- крадци“/ За деца между 6-12г.
В зоопарка е извършена кражба! Отговорникът, който храни животните, оставил сандвича си до клетката на лъва и когато се обърнал, видял че той липсва. Ами сега! Кое палаво същество би могло да извърши тази кражба? Кой ли е най-големият лакомник? Каним те в Национален природонаучен музей- място, на което можем да видим всички животни- за да разкрием мистерията! Децата ще участват в търсаческа игра, ще открият оставени следи от животни с цел разкриването на престъпника и научаването на факти за най-палавите животни. След това ще сравнят намеренето с уликите и ще разкрият престъпника. Всяко дете ще си изработи животно от естествени материали.

Ателие „Животинска дискотека“/ За деца между 5-14
Каним всички, които обичат да танцуват да изявят таланта си или просто да се позабавляват! Кои са най-добрите животни-танцьори? Какво е значението на танца им? Можем ли да танцуваме като тях? В първата част на ателието младши-изследователите ще открият най-добрите животни- танцьори в Национален природонаучен музей. Ще научат интересни факти за тях през значението на танца на всяко животно и ще танцуват. Накрая, всяко дете ще си изработи животно-танцьор от естествени материали.

Още няколко важни подробности на вниманието на родителите:

  • Максималният брой деца, който можем да приемем е 15.
  • Темите са подходящи за деца от 5 до 14 години.
  • Продължителността на рожден ден с Био игри е 2 часа.
  • Докато децата са с водещите на Био игри, родителите се наслаждават на компанията на своите близки и на менюто в р-т Корсо.
  • За поръчката на тортата работим с фирма за торти, която предоставя различни варианти, от които можете да изберете. Предложението й можете да намерите тук! 
  • Резервирането на дата става с капариране на дата и час с 50% авансово заплащане по банков път или на място след уговорена среща.
  • Темите за рожден ден могат се провеждат на български и английски език.

Цени:
– рожден ден до 15 деца – 350лв. (независимо от броя на децата; включва организация, зала, двама водещи за два часа, билети за музея, материали, електронни покани)
– еднократно доплащане – 50лв. – допълнителни 30мин. с организирани игри
– еднократно доплащане – 100лв. – допълнителен 60мин. с организирани игри
– доплащане за брой над 15 деца – 15лв. на дете
– украса – 15 балона и надпис – 7лв.
– 5% отстъпка за лоялни клиенти (посетили ателиетата ни повече от три пъти; и/или празнували рожден ден с нас)

КОНТАКТ: 0882 523281

Всички права запазени. Моля не възпроизвеждайте под никаква форма без изричното писмено съгласие на Био игри. Срещу нарушителите ще бъдат предприети мерки.

Вашият коментар

Required fields are marked *.