Био игри

Вдъхновение от природата

Рождени дни

„Био игри“ провеждат рождени дни и тържества в партньорство с Националния природонаучен музей, София. Това е публично-частно партньорство. Рождените дни са образователни и имат за цел да възпитават уважение и любов към природата. Те окуражават откривателя и изобретателя във всяко дете и развиват практическите умения и творческото мислене чрез игра и директен опит.

Рождените дни се провеждат в зала Левентис, която можете да видите горе на снимковия материал.

Как протича рожденият ден
Водещите посрещат рожденика и неговите гости. Обсъждат с какво ще се занимават децата, раздават им материали, които ще са необходими. Групата тръгва на приключение из изложбите на музея и разкрива предварително подготвени загадки. Децата влизат в ролята на детективи или изследователи, които решават реални предизвикателства. След това групата слиза в зала Левентис, където участва в различни игри. Всяко дете изработва предмет за спомен. Това се случва в рамките на 1 час и 30 минути. Следва 30- минутна почерпка. Общата продължителност на рождения ден е 2 часа. По-дълъг престой се заплаща допълнително. Кетърингът се осигурява от клиента. Необходим е сертификат.

Потвърждаване на резервация за дата за рожден ден се прави само след авансово заплащане на 50% oт стойността на тържеството.  Авансовото плащане може да се извърши по банков път или на място след уговорена среща с организатора на тел. 0882 523281, 0889/ 996724 или info@bio-game.org.

При отмяна на резервация до два дни преди датата, определена за провеждане на тържеството се възстановява 60 % от авансово заплатената сума.  След този срок, авансово платени суми не се възстановяват.

Резервация и капариране на дата и час на РД- минимум 10 дни преди датата на събитието.

Задължителна декларация за провеждане на РД е налична тук! Моля, подпишете я и ни я донесете в деня на събитието.

Тук можете да намерите списъка с необходими прибори и храна, които трябва да осигурите за РД.

Програмата е подходяща за деца от 6 до 14 години.

Максимум брой деца-  20бр.

Рожден ден може да празнувате в Национален природонаучен музей от понеделник до неделя от 11:00 до 19:30ч.

Цени:
– до 15 деца между 11ч.-15ч.- 300 лв. – независимо от броя на децата
/ включва такса- зала, двама водещи за два часа, материали и билети за музея /
– над 15 деца – доплащане по 15 лв. на дете
– еднократно доплащане- 20лв.- за РД между 15-19:30ч. (по време на неработно време на музея (след 17:30ч.)
– еднократно доплащане-  50лв.- допълнителен 1 час с организирани игри
– еднократно доплащане- 30лв.- за РД на английски език
– беседа в музея в рамките на двучасовия РД- 15лв.
– украса- балони и надпис- 6лв.
– 25лв.- престои в зала до 30 мин преди/ след уговореното време за РД
– 50лв.- престои в зала до 60 мин преди/ след уговореното време за РД

– 5% отстъпка за лоялни клиенти

Теми
Криминалистика
Ателие Престъпление в музея“/ за деца между 8-14 години/ В музея е извършено престъпление- някой е откраднал полускъпоценните камъни за новата експозиция в музея! Полицията е затруднена и кани младшите детективи на Био игри да помогнат с разкриването на престъпниците. Те ще търсят „улики“ из музея и ще снемат отпечатъци от тях, докато открият извършителите сред заподозрените от полицията. В първата част, децата ще търсят улики. Във втората ще снемат отпечатъци и ще идентифицират престъпниците. Всяко дете ще си изработи пръстов отпечатък. Това ателие насърчава логическото мислене и способността за работа в група.

Палеонтология
Ателие „Модерни динозаври“ / за деца между 6- 10 години/ През последната си научна експедиция, професор Многознайко открива нов вид животно- хем динозавър, хем птица. Професорът прекарва седмици изучавайки го. Въпреки това не може да разбере какво е то! Тогава решава да помоли младши-палеонтолозите от Био игри за помощ. В първата част на ателието те ще търсят частите от мистериозното животно из музея. Във втората част, ще намерят отговори на въпросите: Имат ли динозаврите пера? Възможно ли е да има живи динозаври и днес? Всяко дете ще изработи тематични играчки- динозаври. Това ателие насърчава работата в група и логическото мислене.

Ателиета за животни
Ателие “Какво се крие на о. Мадагаскар?” / за деца между 6-12/ Кои примати живеят на о. Мадагаскар? Защо са специални и колко вида са? Какви други животни живеят на острова? Елате на ателието на „Био игри“, за да разберете. Децата ще се запознаят с основните видове от о. Мадагаскар в музея, ще научат интересни факти за живота им през директен опит и движенчески игри и ще изработят бижу-лемур. Това ателие развива логическото и творческото мислене, както и работата в група.

Ателие „Индиана Джоунс в музея“ / за деца между 7-13/ Този път децата ще се превъплътят в ролята на Индиана Джоунс и ще се отправят на приключение из залите на музея, за да разберат кои животни са почитали древните маи и ацтеки. Ще открият мистериозното съкровище на тези древни народи по оставени следи. Как е свързано то с животните от Южна Америка? След като разгадаят това, децата ще участват в ролеви игри с цел да научат повече за животнитe. Всяко дете ще си изработи животно от Южна Америка. Това ателие насърчава логическото мислене, взимане на самостоятелни решения и умението за комуникация.

Исторически ателиета
Ателие „Историческо приключение в музея“ / за деца между 7-14/ Според стара легенда в музея е скрито древно съкровище с божества- животни от Египет. Единствените, които могат да го открият и разкрият загадката са младши-изследователите на Био игри. В първата част на ателието, децата ще търсят „улики“ из музея, по които ще открият съкровището и разкрият мистерията. Във втората част, ще участват в ролеви игри с цел да научат повече за древните животински божества на Египет. Всяко дете ще си изработи мумия. Това ателие насърчава логическото мислене и способността за работа в група.

КОНТАКТИ: 0882 523281, 0889/ 996724 или info@bio-game.org

Всички права запазени. Моля не възпроизвеждайте под никаква форма без изричното писмено съгласие на Био игри.

Вашият коментар