Био игри

Вдъхновение от природата

Рождени дни

„Био игри“ провеждат рождени дни и тържества в партньорство с Националния природонаучен музей, София. Това е публично-частно партньорство. Рождените дни са образователни и имат за цел да възпитават уважение и любов към природата. Те окуражават откривателя и изобретателя във всяко дете и развиват практическите умения и творческото мислене чрез игра и директен опит.

Рождените дни се провеждат в зала Левентис, която можете да видите горе на снимките.

Как протича рожденият ден
Водещите посрещат рожденика и неговите гости. Обсъждат с какво ще се занимават децата, раздават им материали, които ще са необходими. Групата тръгва на приключение из изложбите на музея и разкрива предварително подготвени загадки. Децата влизат в ролята на детективи или изследователи, които решават реални предизвикателства. След това групата слиза в зала Левентис, където участва в различни игри. Всяко дете изработва предмет за спомен. Това се случва в рамките на 1 час и 30 минути. Следва 30- минутна почерпка. Общата продължителност на рождения ден е 2 часа. По-дълъг престой се заплаща допълнително. Кетърингът се осигурява от клиента. Необходим е сертификат. Работим с фирма за детски кетъринг. Моля, заявете вашата оферта на 0882/ 523281!

Потвърждаване на резервация за дата за рожден ден се прави само след авансово заплащане на 50% oт стойността на тържеството. Авансовото плащане може да се извърши по банков път или на място след уговорена среща с организатора на тел. 0882/523281 или info@bio-game.org.

Можем да резервираме дата и час на РД само срещу капаро. Капарото се превежда най-късно 5 дена след потвърждаване на резервацията. Препоръчваме ви да ни се обадите минимум 10 дена преди събитието. 

Задължителна декларация за провеждане на РД е налична тук! Моля, подпишете я и ни я донесете в деня на събитието.

Тук можете да намерите списъка с необходими прибори и храна, които трябва да осигурите за РД.

Програмата е подходяща за деца от 5 до 14 години.

Максимум брой деца-  17бр.

Рожден ден може да празнувате в Национален природонаучен музей:
– понеделник до събота от 11:00 до 20:30ч.
– неделя от 13:30 до 20:30ч.

Каним родителите в заведение срещу музея, където могат да се възползват от отстъпка, ако празнуват с нас! Моля, попитайте за оферта на 0882/523281!

Задължително е присъствието на 1 родител в музея заедно с децата.

Теми
Криминалистика
Престъпление в музея“/за деца между 7-14 години/ В музея е извършено престъпление- някой е откраднал полускъпоценните камъни за новата експозиция в музея! Полицията е затруднена и кани младшите детективи на Био игри да помогнат с разкриването на престъплението. Детективите ще търсят „улики“ из музея и ще снемат отпечатъци от тях, докато открият извършителите сред заподозрените от полицията. В първата част, децата ще търсят улики. Във втората ще снемат отпечатъци и ще идентифицират престъпниците. Всяко дете ще си изработи пръстов отпечатък.

Палеонтология
„Модерни динозаври“ /за деца между 5- 10 години/ През последната си научна експедиция, професор Многознайко открива нов вид животно- хем динозавър, хем птица. Професорът прекарва седмици изучавайки го. Въпреки това не може да разбере какво е то! Тогава решава да помоли младши-палеонтолозите от Био игри за помощ. Те ще търсят частите от мистериозното животно из музея и ще намерят отговори на въпросите: Имат ли динозаврите пера? Възможно ли е да има живи динозаври и днес? Всяко дете ще изработи играчка- динозавър. 

Ателиета за животни
„Какво се крие на о. Мадагаскар?“ /за деца между 5-10/ Кои примати живеят на о. Мадагаскар? Защо са специални и колко вида са? Какви други животни живеят на острова? Елате на ателието на „Био игри“, за да разберете. Децата ще се запознаят с основните видове от о. Мадагаскар в музея, ще научат интересни факти за живота им през директен опит и движенчески игри и ще изработят значка-лемур.

„Животни-танцьори“/за деца между 5-12/ Кои са най-добрите животни-танцьори? Какво е значението на танца им? Можем ли да танцуваме като тях? Младши-изследователите на Био игри ще открият кои са тези животни в музея и ще научат интересни факти за тях като имитират танца им. Всяко дете ще си изработи значка.

„Индиана Джоунс в музея“ /за деца между 7-13/ Децата ще се превъплътят в ролята на Индиана Джоунс и ще се отправят на приключение из залите на музея, за да разберат кои животни са почитали древните маи и ацтеки. Ще открият мистериозното съкровище на тези древни народи по оставени следи. Как е свързано то с животните от Южна Америка? След като разгадаят мистерията, децата ще участват в движенчески игри с цел да научат повече за животните. Всяко дете ще си изработи животно от Южна Америка

Научни ателиета/ Ателиета с експерименти
Защо клетки и ДНК?“/за деца между 7-14/ Колко интересен и невероятен може да е света на науката! В това ателие ще можем да видим нещо, което много малко хора са виждали и ще търсим отговори на въпросите: Какво е ДНК? Можем ли да го видим с просто око и къде? Децата ще участват в експедиция в музея, ще наблюдават клетки през окуляра на микроскоп, ще извлекат ДНК от плод по време на забавен експеримент! Всяко дете ще си тръгне с модел на ДНК от бонбони!

Темите ни насърчават уменията за логическото и творческото мислене, взимането на самостоятелни решения, умението за комуникация и работата в екип.

Цени:
– до 15 деца между 11ч.-15ч.- 300лв. – независимо от броя на децата
/ включва такса- зала, двама водещи за два часа, материали и билети за музея /
– над 15 деца – доплащане по 10лв. на дете
– еднократно доплащане- 20лв.- за РД между 15-19:30ч. (по време на неработно време на музея (след 17:30ч.)
– еднократно доплащане- 30лв.- за РД на английски език
– украса- балони и надпис- 6лв.
– 25лв.- престои в зала до 30мин. преди/след уговореното време за РД с организирани игри и/или забавна беседа
– 50лв.- престои в зала до 60мин. преди/след уговореното време за РД с организирани игри и/или забавна беседа

-5 % отстъпка за рождени дни през работни дни от седмицата (понеделник- петък от 11 до 20:30ч. в периода 08.03.18г. до 31.05.18г.)

– 5% отстъпка за лоялни клиенти (посетили ателиетата ни повече от три пъти; и празнували рожден ден с нас)

КОНТАКТИ: 0882/523281 или info@bio-game.org

Всички права запазени. Моля не възпроизвеждайте под никаква форма без изричното писмено съгласие на „Био игри“.

 

Вашият коментар